Mina sidor och Mitt medlemskap kommer vara stängt på söndag förmiddag

På söndag 24 november kommer tjänsterna Mina sidor och Mitt medlemskap att vara stängda från klockan 08.00 på morgonen för en uppdatering.
Vi beräknar att öppna tjänsterna igen efter klockan 13.00 samma dag.

Stäng

Skickar ditt telefonummer.

Tack, vi hör av oss till dig så fort vi kan!

Ett fel uppstod. Vänligen kontakta oss på: 0771-40 30 01.

Telefonnumret får endast bestå av siffror.

Vi är idag nästan 88 000 medlemmar och sänder ut ca 45 000 brev varje månad. För att minska mängden papper och därmed vår miljöpåverkan går vi över till att skicka digitala brev och månadsfakturor.
För att kunna få dina brev och fakturor digitalt måste du skaffa en digital brevlåda. Det gör du enkelt på www.kivra.se

För att ytterligare underlätta för våra medlemmar, tar vi ännu ett steg i vår digitalisering. Från och med juli 2017 skickar vi brev och fakturor digitalt via Kivra, så det är säkert att du får få dem i tid.
Självklart är det kostandsfritt för dig som användare att både registrera dig och använda tjänsten.

Eftersom Kivra är kopplat till ditt personnummer är det mycket säkrare än vanlig papperspost. När du använder Kivra får du bara post från avsändare som du redan har en relation med. Kivra värnar även om din integritet och följer reglerna i GDPR som ersatt Personuppgiftslagen (PuL) sedan 25 maj 2018.

Registrera dig på www.kivra.se

Vad är Kivra?

Kivra är en digital brevlåda där du kan ta emot digitala brev, avier och utskick från a-kassan och från andra företag och myndigheter.

När du får ett brev i Kivra, så får du på en gång en avisering om det via mail.

Du får även automatiskt veta om någon gjort adressändring eller tagit en kreditupplysning på dig, eftersom Kivra samarbetar med Skatteverket, och  kreditupplysningsföretag.

Miljövänligt och hållbart

Att erbjuda våra medlemmar en digital brevlåda ser vi som ett naturligt sätt att minska den klimatpåverkan pappersutskick innebär.

Genom att Transports a-kassa börjar använda digitala brev och avier istället kommer stora mängder papper kunna sparas.

Bär med dig brevlådan

Eftersom Kivra är knutet till ditt personnummer, istället för din fysiska adress som en vanlig brevlåda, så har du tillgång till din brevlåda var du än är.

Oavsett om du använder din mobil, surfplatta eller dator kan du logga in och komma åt din post var du än befinner dig.

Har du frågor om Kivra?

Ring support på 0770-45 70 00

 

eller maila på support@kivra.com

Mer om digitala brev och Kivra

 • Hur säkert är Kivra?

  Eftersom Kivra är kopplat till ditt personnummer är det mycket säkrare än vanlig papperspost. Du får bara post från avsändare du redan har en relation med. Kivra värnar även om din integritet och följer reglerna i Personuppgiftslagen (PuL).

 • Hur ansluter jag till Kivra?

  Som privatkund går du till Kivras hemsida och aktiverar din digitala brevlåda med hjälp av i första hand mobilt Bank ID. För att ansluta dig till Kivra klicka här. Möjlighet finns även att beställa hem en aktiveringskod för dem som ännu inte har skapat ett mobilt bank ID.​

 • Hur vet jag om jag får ett nytt brev i Kivra?

  Varje gång du får ett nytt brev i Kivra får du en e-postavisering till den e-postadress du har registrerat, det är därför viktigt att du ser till att ha korrekt e-postadress registrerad. Använder du Kivra-appen får du en notifiering via appen.

 • Vilka andra använder Kivra?

  Det är många andra myndigheter, organisationer och företag som använder Kivra. Några av dem är: Försäkringskassan, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, CSN, Skatteverket, Tullverket, Lantmäteriet, Transportstyrelsen, Trafikverket, Pensionsmyndigheten, Folksam, Vattenfall, e-on, SBAB, med flera.